List Albania

Si të evitoni mashtrimet e ndryshme

Teknologjia sofistikohet gjithmonë e më shumë dhe në të njëjtën kohë edhe mashtrimet e ndryshme online.Është detyra dhe dëshira jonë që të jemi të përditesuar me teknologjinë për t’ju ofruar një shërbim sa më të mirë, por edhe të sigurtë mbi të gjitha. Pamja e parë mundet të gënjejë, prandaj duhet të jeni sa më të vëmendshëm duke parë Listimet dhe detajet e tyre.

Informacione sensitive
Mund të kërkojnë informacionet e llogarisë bankare. Në secilin rast ju duhet patjetër të raportoni këta përdorues, në menyrë që të mbajmë një mjedis virtual sa më të pastër dhe te sigurt për të gjithë
Mesazhet
Mund t’ju dërgojnë mesazhe jo të përshtatshme në kontaktet personale apo rrjete sociale nëse ju i bëni publike ato. Në Platformën List mund të vendosni të mbani të dhënat personale të padukshme derisa të merrni oferta për Listimin tuaj.
Emri
Mund të shfaqen me emra të ngjashëm të kompanive të mëdha.
Parapagesa
Mund të kërkojnë parapagim per produktin që kanë listuar.

Kryefaqja

Kërko

Listim i ri

Mesazhe

Kyçuni