Ndihmë

DISA HAPA PËR TË PATUR SUKSES NË LISTIMIN TËND

Menjëherë do të gjeni kontakte të interesuara mbi
produktin që këni Listuar, kështu edhe marreveshja
do të jetë më e thjeshtë.

list-albania

Bëni foto të bukura dhe të qarta

Fokusojeni objektin në një sipërfaqe boshe sa më të paster visualisht. Fotoja është impakti i parë tek blerësit, kështu që sigurohuni të lini një përshtypje sa më të mirë.

list-albania

Vendosni një çmim të vërtet

Nëse jeni të pa qartë apo të pa vendosur për çmimin, mund të lundroni në web apo me rrjetin tuaj të kontakteve të fushës për të arritur një çmim sa më të vërtetë dhe “me këmbë në tokë”.

list-albania

Shkruani Listim të qartë

Është shumë e rëndësishme që Listimi juaj të ketë të gjitha të dhënat e nevojshme. Mendoni sikur jeni një blerës… Çfarë do të donit të dinit rreth produktit? Nje listim i qartë, i vërtetë dhe i plotë është i nevojshëm për të tërhequr një blerës potencial.

list-albania

Qëndroni të përditësuar

Qëndrimi aktiv ju ndihmon juve dhe palën tjetër pasi komunikimi aktiv dhe i përhershëm, është shumë i rëndësishëm si për shitësin ashtu edhe për blerësin. Askush nuk do të ngel pa përgjigje... Apo jo?

Pyetje & Përgjigje

Nuk gjeni përgjigjen që kërkoni? Na kontaktoni duke klikuar këtu.

Si mund të regjistrohem si një përdorues i ri?
Per tu regjistruar shtypni butonin kycuni dhe me poshte do te gjeni butonin regjistrohuni. Shtypeni dhe plotesoni fushat me kredencialet perkatese.
Si mund të regjistrohem si një përdorues i ri?
Per tu regjistruar shtypni butonin kycuni dhe me poshte do te gjeni butonin regjistrohuni. Shtypeni dhe plotesoni fushat me kredencialet perkatese.
Si mund të logohem?
Per tu kycur ne llogarine tuaj,shtyni butnon kycuni dhe me pas plotesoni kredencialet tuaja.Me pas shtypni butonin kycuni
Si mund të krijoj dhe publikoj një listim produkti ne List?
 1. Për të krijuar listime në List, ju duhet të jeni përdorues i regjistruar.
 1. Përpara se të listoni produktin tuaj, ju lutemi sigurohuni gjithmonë që ajo lejohet sipas rregullave dhe udhëzimeve tona të listimeve.
 2. Vini re se çdo listim ose artikull mund të listohet vetëm një herë në të njëjtën kohë.
 1. Si të krijoni një listim:
 1. Kyçuni në llogarinë tuaj
 2. Klikoni shisni një produkt
 3. Plotësoni fushat që ju kërkohen:
  • Titulli (Emri i produktit)
  • Përshkrimi (Informacionet në lidhje me produktin)
  • Çmimi(Çmimi i produktit dhe valutën e dëshiruar)
  • Kategorinë e produktit(Automjete,Market,Prona,Punë,etj)
  • Adresën tuaj(Qyteti,Emri i rrugës dhe Numri i banesës)
 4. Zgjidhni fotot e produktit dhe shtoni fotot e duhura
 5. Tani ju mund të publikoni reklamën tuaj
 • Për reklamat me pagesë ose përzgjedhjen e produkteve shtesë, reklama mund të paguhet online.
 • Reklamimi për rreklamat me pagesë kalon automatikisht në internet pas pagesës së suksesshme.

Çfarë duhet të keni parasysh kur reklamoni reklamën tuaj:

 • Shtoni vetëm fotot/fotot tuaja (pa foto simbolike/imazhe nga interneti. (Për modë, ne rekomandojmë prezantimin mbi veshjen e kukullave ose sipërfaqet e lëmuara).
 • Tregoni gjithmonë gjendjen aktuale të artikullit
 • Zgjidhni gjithmonë kategorinë më të përshtatshme
Cilat janë rregullat e listimit??
 • Fusha e tekstit të përshkrimit duhet të ketë të njëjtin çmim si çmimi i produktit në reklamën e List, nëse çmimi nuk është në përputhje tek të dyja fushat ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Imazhet e përdorura dhe teksti i përshkrimit duhen të jenë përputhen me njëri-tjetrin.
 • Nëse ju Listoni një imazh por përshkruani diçka tjetër fushat ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Nëse dëshironi të shisni një artikull, ju lutemi zgjidhni kategorinë e duhur "për shitje".
 • Listimet nuk mund të gjenden në kategori "të gabuara” produkti juaj nuk do të përfillet nga klientët dhe kjo taktikë nuk promovon shitjet.
 • Nëse ju nuk korrigjoni gabimin tuaj ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Sipas termave dhe kushteve/udhëzimeve tona të reklamave, çdo reklamë mund të përmbajë vetëm një artikull/shërbim në të njëjtën kohë.
 • Në kategorinë "për të dhuruar", lejohen vetëm ato oferta që do të dorëzohen pa kompensim monetar
 • Listimi nuk mundet të përmbajë fjalë ofenduese ose foto të pahijshme.
 • Listimi nuk mundet të përmbajë materiale pornografike nëse ju bëni këtë ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Listimi nuk mundet të përmbajë materiale ilegale nëse ju bëni këtë atëherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Listimi nuk mundet të përmbajë shërbime ilegale nëse ju bëni këtë ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Ju nuk mund të listoni materiale pornografike, materiale ilegale ose shërbime ilegale nëse ju bëni këtë ateherë listimi juaj do të hiqet nga sistemi jonë.
 • Nëse ju jeni një biznes atëherë ju do të mbaheni në standarte më të larta dhe do pritet një etikë biznesi nga ju.
Si të kërkoni një listim?

Për të kërkuar një listim ne List ju keni dy mënyra:

  Mënyra e parë:
 • Tek faqja kryesore e List ju mund të klikoni tek search bar i cili ndodhet në mes të faqes.
 • Shkruani llojin ose emrin e produktit që dëshironi të kërkoni.
 • Zgjidhni kategorine e produktit tek fusha ngjitur (Opsionale).
 • Klikoni butonin e lupës ose shtypni Enter.
  Mënyra e dytë:
 • Klikoni në kuadratët e mëdhenj me kategoritë gjenerale të listimeve të produkteve
 • Klikoni në kuadrated e vegjel me kategoritë specifike të listimeve të produkteve
Si të kontaktosh një “Listues”?
Ne List ka disa menyra per te kontaktuar nje List-ues, sipas zgjedhjes se Listuesit. Ju mund te nisni nje email, mund te kontaktoni me ane te telefonit, nese Listuesi ka vendosur te publikoje ate, gjithashtu mund te nisni nje Mesazh direkt brenda platformes. Në anen e djathe te listimit Klikoni butonin me shenjen e mesazhit qe shkruan Nis mesazh
Si mund ta ndryshoj të dhënat e profilit?

Për të ndryshuar të dhënat tuaja, ju lutemi veproni në këtë mënyrë:

 1. Klikoni profilin tuaj.
 2. Hyni tek “të dhënat e mia”
 3. Zgjidhni çfarë dëshironi të ndryshoni dhe klikoni save

Për të ndryshuar adresën e postës elektronike (e-mail) veproni në këtë mënyrë

 1. Klikoni ndrysho adresën
 2. Plotesoni adresen tuaj të re dhe kodin egzistues të profilit
 3. Klikoni vazhdo
 4. Do të merrni një email në adresën tuaj të re
 5. Klikoni linkun për të konfirmuar adresen
 6. Mbasi të merrni konfirmimin vazhdoni lundrimin normal

Për të ndryshuar username veproni në këtë mënyrë:

 1. Klikoni ndrysho username
 2. Shkruani username e ri
 3. Klikoni vazhdo
 4. Mbasi të merrni konfirmimin vazhdoni lundrimin normal

Si mund të ngarkoj një foto profili?

 1. Klikoni në ikonën e avatarit bosh ne anën e majtë të emrit
 2. Ngarkoni foton e dëshiruar
 3. Klikoni vazhdo
 4. Mbasi të merrni konfirmimin vazhdoni lundrimin normal

Kam harruar fjalëkalimin tim. Çfarë mund të bëj?

 1. Klikoni kyçuni
 2. Tek tabela klikoni keni harruar passwordin në pjesën e poshtme të majtë
 3. Shkruani e-mail tuaj
 4. Në email klikoni linkun që ju vjen
 5. Shkruani passwordin e ri dy herë për ta konfirmuar
 6. Mbasi të merrni konfirmimin vazhdoni lundrimin normal
Koha e Listimit
 • Vend tregu
 1. Listim privat falas: 40 ditë + 5 imazhe
 2. Listim komercial: 40 ditë + 5 imazhe
 3. Listim Varka/jahte/jet ski: 40 ditë + 5 imazhe
 • Pasuri të paluajtshme
 1. Të gjitha listimet: 40 ditë + 5 imazhe
 • Makinë & Motor
 1. Makina/motoçikletë dhe katërshe të përdorura:
  1. Listim falas: 40 ditë + 5 imazhe
  2. Listim Plus: 40 ditë + 5 imazhe
 2. Automjete komerciale dhe kamionçinë / karvan dhe autohomë:
  1. Listim bazë: 40 ditë + 5 imazhe
  2. Listim Plus: 40 ditë + 5 imazhe
 3. Pjesë këmbimi dhe aksesorë:
  1. Listim i aksesorëve falas: 40 ditë + 5 imazhe
  2. Listim i aksesorëve komercial: 40 ditë + 5 imazhe
 4. Punë
  1. Listim BAZË: 40 ditë + profili i kompanisë përfshirë. Logo + limit i pakufizuar i karaktereve të shpalljes së punës
  2. Listim STANDARD: 40 ditë + profili i kompanisë përfshirë. Logo + kufiri i pakufizuar i karaktereve të shpalljes së punës + seksioni paraprak javor (4 herë)
  3. Listim PREMIUM: 40 ditë + profili i kompanisë përfshirë. Logo + kufiri i pakufizuar i karaktereve të shpalljes së punës + renditja paraprake javore (8 herë) + lista më e mirë e reklamave (7 ditë)
Pyetje në lidhje me sigurinë e të dhënave tuaja?

Për të lexuar Kushter e Përdorimit të List klikoni këtu.

Për të lexuar Privatësinë e të dhënave tuaja klikoni këtu.

Kryefaqja

Kërko

Listim i ri

Mesazhe

Kyçuni