List Albania

Si të ndërtoni një profil të besueshëm

Profili që do të krijoni në platformën tonë përmban informacione të rëndësishme për përdoruesit dhe sidomos blerësit tuaj. Prandaj është shumë e rëndësishme të plotësoni të gjitha të dhënat që kërkohen në platformë. Këto informacione janë të nevojshme pasi vetëm kështu mund të veçoheni nga të tjeret jo vetëm si përdorues por edhe nga profilet e shitës-/punëdhënës- ve të ngjashëm. Vlerësimet e përdoruesëve janë një tjetër veçori shumë e rëndësishme që i vlen profilit të besueshëm pasi në këtë mënyrë një blerës potencial ka të dhënat e mjaftueshme për të vendosur mbi një blerje. Një profil i plotë dhe serioz krijon besim tek cdo vizitor i juaji, dhe rrit shanset per nje Listim te suksesshem. Për kompani dhe biznese, List ofron mundësinë e hyrjes në programin List Verified, duke i dhënë përdoruesve edhe më tepër besim tek listimi përkates.

Kryefaqja

Kërko

Listim i ri

Mesazhe

Kyçuni